Diensten

Coach4Life kan jou ondersteunen bij de hulpvraag die jij hebt op het gebied van een van onderstaande levensgebieden.  Onze uitdaging is het om jou te laten groeien in zelfstandigheid. Wij gaan samen met jou voor:

  1. een prettige en veilige woonomgeving en gezonde levensstijl
  2. een zinvolle dagbesteding
  3. een stabiele financiële situatie
  4. een sterk netwerk van familie en vrienden

Thuisondersteuning

Het hebben van een veilige woonomgeving is voor iedereen belangrijk. Daarom kunnen wij je thuis ondersteunen met als doel een plek waar je zelfstandig en prettig kan wonen en grip hebt op alles wat er bij zelfstandig wonen komt kijken. Denk hierbij aan: je financiën, dagstructuur, sociale contacten en het runnen van je huishouding.  

Dagbesteding

Het hebben van een zinvolle dagbesteding is erg belangrijk.  Als jij geen betaald werk (meer) kan verrichten zoeken wij in ons netwerk naar een leuke en passende ontwikkelingsgerichtte en/of arbeidsmatige dagbesteding. Ook kunnen we helpen  bij het vinden van een stage of vrijwilligersplek. Als je weer in staat bent om betaald werk te gaan verrichten schakelen we onze collega's van JobUp voor je in. 

Coaching

Ben jij aan het vastlopen in je persoonlijk leven, op school of op je werk, dan kunnen wij je wellicht helpen.  Samen gaan we met jou op zoek naar de oorzaken van het vastlopen en de mogelijke oplossingen.  In ons netwerk kennen wij veel professionele organisaties die jou hierbij kunnen helpen.